Noticias de última hora RSS

COVID-19 Educator Support: Resources for online learning

COVID-19 has impacted us in many ways. There is an increasing number of institutions who are temporarily postponing or cancelling in-person courses, and on-ground faculty may be faced with having to migrate their courses to online learning. Of course, planning, available support, and clear communication are paramount to helping make such transition and ease both faculty and student anxiety.

We wanted to share several online resources that are available to supplement online learning. You likely know many of them, but they could be a lifeline for those faculty who have not utilized them, as many of these resources are conducive to remote and self-paced student learning.

Más información aquí: ENLACE

Más información: Community ESRI

Última actualización: 2020-03-30 16:09
Autor: CAU

No puedes comentar este registro

TOP 10 RSS

1. Limpiar USB - Virus Accesos Directos (Windows 10) ... (285557 vistas)
  2. Limpiar USB - Virus Accesos Directos (Windows 7) (281016 vistas)
  3. ¿Cómo puedo conectarme a Office 365 de la UAM? ... (232167 vistas)
  4. ¿Que pasos debo seguir para solicitar la instalación de ... (219315 vistas)
  5. ¿Qué es Krack (Key Reinstallation Attacks)? (203822 vistas)
  6. Recomendación para actualizar su Windows 7 no gestionada por ... (174745 vistas)
  7. ¿Cómo cambio la contraseña de ID-UAM? (120345 vistas)
  8. ¿Cómo accedo para descargarme el paquete Office 365? ... (117262 vistas)
  9. ¿Por qué no puedo acceder a Office 365? (91605 vistas)
  10. ¿Cómo anonimizar un documento identificativo (DNI/NIE) en Excel? (58370 vistas)